Terug

Dispensers voor disposable handdoeken

Filters

Voor een handdoekdispenser of handdoekautomaat hoef je niet verder te zoeken: DispoDeals heeft een sterk aanbod handdoekdispensers voor elk type papieren handdoek, poetspapier of ander type hygienepapier. Het gebruik van een handdoekdispenser in combinatie met de juiste handdoeken is volgens onderzoek nog altijd de beste keuze voor de beste handhygiëne. Zeker in het toilet en de keuken mag een goed gevulde handdoekdispenser niet ontbreken toch? Grofweg zijn er twee typen wegwerp handdoeken en daarom ook 2 soorten dispensers: handdoekdispensers geschikt voor gevouwen papieren handdoeken en handdoeken op rol.

Handdoeken op rol dispenser

Op drukbezochte locaties wordt veelal gekozen voor papieren handdoeken op rol. Veel rollen hebben een grote capaciteit en daarom geschikt voor intensief gebruik. Daarnaast zijn de rollen veelal naar behoefte af te scheuren en zodoende wordt er in principe niet meer verbruikt dan nodig. Een handdoekdispenser voor handdoeken op rol zijn daarom veelal iets groter, maar uiteraard ook beschikbaar in kleinere afmetingen. De kleinere variant wordt ook wel een mini dispenser genoemd.

Gevouwen handdoeken dispenser

In de meeste bedrijfssituaties wordt gekozen voor gevouwen papieren handdoeken, zeker voor sanitaire ruimtes. Ze staan chique en het is een feit dat de vel-voor-vel dosering van gevouwen handdoeken zorgt voor verminderd verbruik en verhoogde hygiëne. Deze handdoeken kunnen op verschillende manieren zijn gevouwen, zoals de Z-vouw, ZZ-vouw, C-vouw en intervouw. Hier horen dan ook weer verschillende handdoekdispensers bij. Twijfel je over welk type gevouwen handdoek dispenser je moet hebben? Wij helpen graag!

Tork handdoekdispenser

Een Tork handdoekdispenser is toch wel de ferrari onder de handdoekdispensers. Niet voor niets is dit merk bij DispoDeals dan ook sterk vertegenwoordigd. Voor alle typen papieren handdoeken en ander hygienepapier is er een Tork dispenser beschikbaar. Ons assortiment is zo opgebouwd dat de combinatie altijd beschikbaar is. Zoek jij ook een goed gevulde Tork handdoekdispenser? Dan ben je aan het juiste adres!

Handdoekdispenser kopen bij DispoDeals

Voor elke disposable type handdoek of poetspapier biedt DispoDeals een geschikte handdoekdispenser. Help je hulp nodig bij je keuze? Neem dan contact op met DispoDeals. Ben je er al uit? Bestel dan bij DispoDeals voor de scherpste prijs online! Al onze handdoekdispensers worden uit voorraad geleverd en zijn de volgende werkdag bij je thuis of op het werk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dispodeals 10 / 10 - 5 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »