Terug

Medische en niet medische mondmaskers

Filters

Medische en niet medische mondmaskers

Bij DispoDeals kun je terecht voor een breed assortiment mondmaskers en mondkapjes. Sinds COVID-19 is het gebruik enorm toegenomen en dit heeft ervoor gezorgd dat er steeds meer uitvoeringen op de markt zijn gekomen. Hierdoor kunnen we ook steeds meer type mondbescherming aanbieden. Kortweg kunnen mondmaskers worden onderverdeeld in 2 types: medische mondmaskers en niet-medische mondkapjes.

Medische mondmaskers

Medische mondkapjes zijn bedoeld voor medische doeleinden. Deze mondmaskers zijn dus uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik in de zorg en de farmaceutische industrie en worden gedragen door bijvoorbeeld artsen, verpleegkundigen en chirurgen. Deze mondkapjes voldoen aan Europese richtlijnen en kwaliteitsstandaarden. Voorbeelden zijn de FFP2 maskers en de chirurgische of IIR mondkapjes.

Niet-medische mondkapjes

De niet-medische mondmaskers worden niet zozeer ter bescherming van jezelf gedragen, maar verkleinen het risico dat druppels uit mond en neus worden verspreid naar de omgeving en dus naar andere personen. Denk bijvoorbeeld aan mondkapjes die gedragen kunnen worden in het openbaar vervoer of winkels. Deze mondkapjes zijn ook weer onder te verdelen in 2 typen: uitwasbare mondkapjes en wegwerp mondkapjes. Vrijwel alle type niet-medische mondkapjes worden door DispoDeals aangeboden en verschillen in materiaal, kleur/motief en bevestigingswijze.

Mondmaskers of mondkapjes kopen bij DispoDeals


Diverse soorten mondmaskers en mondkapjes worden door DispoDeals aangeboden, waaronder medische en niet-medische mondkapjes. Help je hulp nodig bij je keuze. Neem dan contact op met DispoDeals. Ben je er al uit? Bestel dan bij DispoDeals voor de scherpste prijs online! Alle mondmaskers en mondkapjes worden uit voorraad geleverd en zijn de volgende werkdag bij je thuis of op het werk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dispodeals 10 / 10 - 5 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »