Terug

Niet medische mondkapjes

Filters

Natuurlijk wordt er niet voor niets een onderverdeling gemaakt tussen niet-medische mondkapjes en medische mondmaskers. Medische mondkapjes zijn bedoeld voor professioneel gebruik in de zorg en worden gedragen door bijvoorbeeld artsen, verpleegkundigen en chirurgen. Deze mondkapjes voldoen aan de Europese richtlijnen en kwaliteitsstandaarden. Niet-medische mondkapjes worden gebruikt in alle overige (bedrijfs)situaties waar deze richtlijnen in mindere mate van belang zijn. Hier is bescherming van belang, maar is er meer vrijheid om die te waarborgen. Niet-medische mondkapjes kunnen worden onderverdeeld in wasbare mondkapjes en wegwerp mondkapjes.


Wasbare mondkapjes

Personen of bedrijven die veelvuldig gebruik maken van mondkapjes kiezen vaak voor wasbare mondkapjes. Dit vergt een eenmalige investering en biedt een duurzame oplossing doordat de mondkapjes vaker gedragen kunnen worden. Deze niet-medische mondkapjes zijn verkrijgbaar in oneindige kleuren, prints en opties, zoals een extra filter.

Grootste voordelen: duurzaam, verkrijgbaar in vele uitvoeringen


Wegwerp mondkapjes

Wegwerp mondkapjes worden zowel gebruikt door professionals in de zorg en farmaceutische industrie als hierbuiten. Wegwerp mondkapjes vallen dus zowel onder medische als niet-medische mondkapjes. Omdat de mondkapjes voor eenmalig gebruik zijn, worden deze veelal zo goedkoop mogelijk geproduceerd en zijn de opties beperkt.


Grootste voordelen: hygiënisch, goedkoop


Niet-medische mondkapjes kopen bij DispoDeals

Niet-medische mondkapjes worden in diverse varianten aangeboden door DispoDeals, waaronder wasbare mondkapjes met unieke prints tot eenvoudige wegwerp mondkapjes. Help je hulp nodig bij je keuze. Neem dan contact op met DispoDeals. Ben je er al uit? Bestel dan bij DispoDeals voor de scherpste prijs online! Alle niet-medische mondkapjes worden uit voorraad geleverd en zijn de volgende werkdag bij je thuis of op het werk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dispodeals 10 / 10 - 5 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »