Terug

Faceshields

Filters

Ben je op zoek naar faceshields, spatmaskers of gelaatsschermen voor volledige gezichtsbescherming? Deze kunnen ingezet worden op momenten dat extra gezondheidsmaatregelen vereist zijn. Het PVC scherm biedt directe bescherming tegen hoesten, niezen en spugen en zodoende te gebruiken tegen verspreiding van bacteriën en virussen. Dispodeals biedt diverse faceshields aan, zodat er altijd wel een passende oplossing is voor jouw werksituatie. Wij leveren uitsluitend spatmaskers van kwalitatieve merken, waaronder ons betrouwbare huismerk DispoDeals.

Faceshield toepassingen

Een faceshield is ideaal voor contact beroepen zoals kappers, tandartsenen fysiotherapeuten, maar bijvoorbeeld ook voor supermarktpersoneel. Zodoende kan het beroep zo goed mogelijk worden uitgeoefend en wordt er toch rekening gehouden met de wederzijdse bescherming. De communicatie verloopt namelijk soepeler en het is ook minder vervelend om voor langere periode het faceshield op te hebben. Dit in tegenstelling tot het dragen van al dan niet medische mondkapjes. Voor-en nadelen van faceshields Faceshields worden veelal in één adem genoemd met mondmaskers. Deze twee beschermende producten hebben natuurlijk de nodige voor- en nadelen ten opzichte van elkaar.

Voordelen

  • De drager van een faceshield blijft beter herkenbaar
  • Faceshields hebben een flexibele draagband en bieden daardoor meer draagcomfort
  • Faceshields kunnen gemakkelijk worden gereinigd
  • Een mondkapje werkt soms benauwend; dit in tegenstelling tot faceshields

Nadelen

  • Faceshields zijn wettelijk gezien niet overal een voldoende beschermende maatregel
  • Een mondkapje biedt een betere bescherming tegen verspreiding van bacteriën en virussen

Soms wordt ervoor gekozen om bovenstaande beschermingsmiddelen te combineren voor een optimale bescherming.

Faceshields kopen bij DispoDeals

Faceshields worden door DispoDeals aangeboden in verschillende uitvoeringen en verpakkingseenheden. Help je hulp nodig bij je keuze? Neem dan contact op met DispoDeals. Ben je er al uit? Bestel dan bij DispoDeals voor de scherpste prijs online! Alle faceshields worden uit voorraad geleverd en zijn de volgende werkdag bij je thuis of op het werk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dispodeals 10 / 10 - 5 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »