Terug

Controle reiniging en desinfectie

Filters

Bij DispoDeals kun je niet alleen terecht voor een breed assortiment schoonmaakmiddelen en desinfectie artikelen voor bedrijven, maar ook voor controle reiniging en desinfectie artikelen. Deze controle reiniging wordt aangeboden van diverse A-merken, waaronder 3M en Helix.

Helix test kits en strips

Ter bewaking van de juiste sterilisatieproces omstandigheden kan er gebruik worden gemaakt van speciale chemische integrators. Hierdoor is met behulp van de helix test kit en test strips snel en nauwkeurig af te lezen of de omstandigheden juist zijn.

3M integrators

Naast de Helix testmaterialen ter controle reiniging, biedt 3M ook chemische integrators die in alle stoomsterilisatoren kunnen worden gebruikt. De 3M Comply™ SteriGage™ chemische integrators voldoen aan alle prestatie-eisen van ANSI / AAMI / ISO 11140-1, welke zijn bevestigd door BSI

Controle reiniging en desinfectiemiddelen kopen bij DispoDeals

Diverse soorten controle reiniging- en desinfectiemiddelen voor bedrijven worden door DispoDeals aangeboden, waaronder Helix test kits, test strips en 3M integrators. Help je hulp nodig bij je keuze? Neem dan contact op met DispoDeals. Ben je er al uit? Bestel dan bij DispoDeals voor de scherpste prijs online! Alle controle reinigings- en desinfectiemiddelen worden uit voorraad geleverd en zijn de volgende werkdag bij je thuis of op het werk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dispodeals 10 / 10 - 5 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »