Terug

IIR mondkapjes

Filters

Een IIR mondmasker is een medisch mondmasker waarbij het type IIR wordt gekenmerkt door een hoge hogere bacteriële filter efficiëntie, lage ademweerstand en hoge spatweerstand. Veelal zijn de IIR mondkapjes verkrijgbaar in de typische chirurgische kleuren groen of blauw, maar je ziet steeds meer kleurrijke uitvoeringen zoals roze, wit en rood.

Chirurgische mondkapjes

Doordat IIR mondkapjes veel door chirurgen worden gebruikt, worden deze medische mondkapjes ook wel chirurgische mondkapjes genoemd. Een chirurgisch mondneusmasker is bedoeld om de lucht die wordt uitgeademd te filteren van deeltjes, waaronder micro-organismen, en daardoor de patiënt en de omgeving te beschermen.

Chirurgische mondkapjes zijn er overigens in 3 types, namelijk type I, II en IIR. Type II heeft een hogere bacteriële filter efficiëntie dan type I en type IIR is daarbij ook nog eens vloeistofbestendig.

IIR mondkapjes kopen bij DispoDeals

Diverse soorten IIR mondkapjes worden door DispoDeals aangeboden, waaronder verschillende kleurvarianten en verpakkingshoeveelheden. Help je hulp nodig bij je keuze? Neem dan contact op met DispoDeals. Ben je er al uit? Bestel dan bij DispoDeals voor de scherpste prijs online! Alle IIR mondkapjes worden uit voorraad geleverd en zijn de volgende werkdag bij je thuis of op het werk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dispodeals 10 / 10 - 5 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »